VELIKONOCE V RESTAURACI AQUARIUS

Velikonoce jsou krásné svátky, které jsou známkou příchodu jara! Otevírání studánek, odemykání jarní přírody pomyslným klíčem, pozorování čápů na komíně… Přivítejte jaro stylově a oslavte Velikonoční svátky s rodinou či přáteli v restauraci Aquarius. Šéfkuchař Tomáš Sysel sestavil lákavé velikonoční menu, jež nabízí průřez těch nejlepších jarních ingrediencí a pokrmů. Ochutnejte domácí paštiku či mladé jehněčí kotletky s chřestem a na závěr nezbytnou sladkou tečku – domácí tvarohové koláčky s rebarborou a mátovou pěnou.

VELIKONOČNÍ MENU

Amuse Bouche

Domácí drůbeží paštika s brusinkovým želé

Kozí sýr v krustě z vlašských ořechů podávaný s malým listovým salátem

Pečené novozélandské jehněčí kotletky na rozmarýnu podávané s vaječnou terinkou s mladým hráškem, zeleným chřestem a cherry rajčátky

Tvarohový koláček s mátovou pěnou, čerstvými jahodami a rebarborou

Čerstvě vařená káva nebo čaj s domácími čokoládovými vajíčky

 

Velikonoční menu pro Vás bude nachystáno od 14. do 30. dubna za cenu 1.490 Kč na osobu.

Aquarius Restaurant nabízí umění středomořské kuchyně v kombinaci s francouzskými a italskými specialitami. Široký výběr domácích těstovin, čerstvých ryb a jídel z mořských plodů v doprovodu vybraných vín potěší milovníky pokrmů připravovaných z výhradně čerstvých surovin. Během letních měsíců se můžete těšit z přiléhlého barokního nádvoří s fontánou, jež poskytuje příjemné útočiště v horkých dnech. Vinný list restaurace Aquarius restaurant obsahuje přes 90 vín z České republiky, Francie, Itálie, Španělska a Chile. Každý čtvrtek, pátek a sobotu hosty Aquarius Restaurant potěší svým zpěvem za doprovodu piana známý umělec Yves Chelala.

Otevírací doba:
Snídaně
7.00 – 10:30
Obědy
12.00 – 15.00
Večeřě
19.00 – 23.00
Tržiště 19, 110 00 – Praha 1, www.alchymisthotels.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *