CHŘESTOVÁ SEZÓNA V RESTAURACI AQUARIUS
Šéfkuchař Tomáš Sysel slaví chřestovou sezónu lahodným menu obsahující tuto tradiční jarní zeleninu na mnoho různých způsobů.v Chřest má výjimečné vlastnosti, dokáže nastartovat metabolismus, má prý dokonce i afrodiziakální účinky. Kromě toho obsahuje vitaminy A, C, E a B a také draslík, vápník, sodík, fosfor, mangan a železo.
POLÉVKA
Krém z mladého chřestu s křepelčím vajíčkem
HLAVNÍ CHODY
Duo vařeného bílého a zeleného chřestu s omáčkou Béarnaise a čerstvou řeřichou Grilovaný bílý a zelený chřest s cherry rajčátky a sýrem Grana Padano Vařený zelený chřest s Parma šunkou a topinkou pan tomaca Jehněčí panenka v rozmarýnové šťávě podávaná se zeleným chřestem, mladým špenátem a grilovaným rajčetem
DEZERTY
Miska s ručně natrhanými bio jahodami podávané s domácí smetanou a mátovým želé Bílý chřest a jahodový závin servírovaný s teplou makovou omáčkou a vanilkovou zmrzlinou
Naše speciální chřestové nabídka bude servírována denně od 1. června do 30. června.
Aquarius Restaurant nabízí umění středomořské kuchyně v kombinaci s francouzskými a italskými specialitami. Široký výběr domácích těstovin, čerstvých ryb a jídel z mořských plodů v doprovodu vybraných vín potěší milovníky pokrmů připravovaných z výhradně čerstvých surovin. Během letních měsíců se můžete těšit z přiléhlého barokního nádvoří s fontánou, jež poskytuje příjemné útočiště v horkých dnech. Vinný list restaurace Aquarius restaurant obsahuje přes 90 vín z České republiky, Francie, Itálie, Španělska a Chile. Každý čtvrtek, pátek a sobotu hosty Aquarius
Restaurant potěší svým zpěvem za doprovodu piana známý umělec Yves Chelala.
Otevírací doba:
Snídaně
7.00 – 10:30
Obědy
12.00 – 15.00
Večeřě
19.00 – 23.00
Tržiště 19, 110 00 – Praha 1, www.alchymisthotels.com