1000 EUR za nejkrásnější úsměv!

HappyFoto vyhlašuje 4. ročník soutěže Úsměv HappyFoto

Už počtvrté se letos koná československá soutěž Úsměv HappyFoto, kterou pořádá největší zásilková fotoslužba v České a Slovenské republice. Výherkyně získá 1000 EUR a další ceny od společnosti HappyFoto a od mediálního partnera soutěže, jímž je Frekvence 1.

Soutěže se můžou účastnit ženy a dívky od 18 let věku, které nahrají svoji fotografii přes aplikaci na webových stránkách usmev.happyfoto.cz od 1. do 26. července. O jejich postupu do dalšího kola rozhodnou jejich fanoušci, kteří pro ně budou mít možnost hlasovat také až do 26. července. Do druhého kola ovšem postoupí nejen těchto 40 finalistek, které získají nejvyšší počet hlasů, ale i dalších 10 s takzvanou divokou kartou od pořadatelů. Od 1. do 16. srpna rozhodnou fanoušci svými hlasy o vítězce ceny Sympatie Úsměv HappyFoto, které fotoslužba věnuje fotoobraz v hodnotě 100 EUR. Nezávisle na hlasování fanoušků vybere pětičlenná komise tři vítězky. První získá 1000 EUR, druhá 600 EUR a třetí 400 EUR v hotovosti. Všechny výherkyně si koncem letních prázdnin užijí báječné dny v jižních Čechách, ve kterých se jim bude věnovat profesionální tým složený z vizážistky, stylistky, kadeřnice, kameramana a fotografa. Pořízené portréty i dokumentární záběry dostanou vítězky soutěže vytištěné na kvalitním fotopapíru a podívají se i tam, kde pro ně fotografie vyvolají – do rakouského Freistadtu, do jedné z nejmodernějších fotolaboratoří v Evropě, kam se běžně veřejnost nedostane. Mediální partner soutěže jim věnuje licenci na Youradio do mobilu, počítače či tabletu pro poslech tisíce interpretů bez reklam a bez připojení k internetu. Populární moderátor z Frekvence 1 s nimi také natočí a na www.frekvence1.cz odvysílá videorozhovor.

„Těším se na pozitivní energii, kterou tato akce každoročně naplňuje organizátory, soutěžící i hlasující fanoušky. Minulý rok se do soutěže přihlásilo kolem 600 usměvavých mladých dívek a paní. Uvidíme, jaké nové zážitky přinese soutěž spojující Českou a Slovenskou republiku tentokrát. Mám radost, že se k nám letos přidala Frekvence 1, díky které se o soutěži určitě dozví mnohem více potenciálních soutěžících,“ dodává Michaela Bílá Čížková, jednatelka společnosti HappyFoto.

Pravidla soutěže a další informace najdete na stránkách usmev.happyfoto.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *